Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Doç.
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın
12
Hakemlik
26
CrossRef Atıf
14
12
Yayın
26
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
Bursa Uludağ Üniversitesi
Popüler Yayınları
Termiye Unuyla Zenginleştirilmiş Kandil Simidi: Geleneksel Lezzetlere Yenilikçi Bir Dokunuş
Yazarlar:
İkbal Ertuğrul Dikeç
,
Tuğçe Boğa
,
Kübra Topaloğlu Günan
,
Seda Çakmak Kavsara
,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
,
Gözde Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
111
0
ATIF
1
FAVORİ
111
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Termiye Unuyla Zenginleştirilmiş Kandil Simidi: Geleneksel Lezzetlere Yenilikçi Bir Dokunuş
Yazarlar:
İkbal Ertuğrul Dikeç
,
Tuğçe Boğa
,
Kübra Topaloğlu Günan
,
Seda Çakmak Kavsara
,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
,
Gözde Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
111
1
FAVORİ
111
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OPTIMIZATION OF VEGETABLE AND FRUIT BASED OATMEAL BAR PRODUCTION WITH RESPONSE SURFACE METHODOLOGY AND MODELLING OF DRYING PROCESS
Yazarlar:
Büşra Acoğlu Çelik
,
Senanur Durgut Malçok
,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
,
Canan Ece Tamer
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24109
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
218
0
FAVORİ
218
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Limonlarda Bulunan Bazı Fungisit Kalıntıları Üzerine Evsel Gıda İşleme Yöntemlerinin Etkisi
Yazarlar:
Büşra Acoğlu Çelik
,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1609622
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
779
0
FAVORİ
779
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Termosonikasyon ve Mikrodalga Ön İşlemlerinin Kırmızı Pancar (Beta vulgaris L.) Pestilinin İnce Tabaka Kuruma Kinetiği Üzerine Etkileri
Yazarlar: Neslihan Ersoyak,
Elif Koç Alibaşoğlu
,
Büşra Acoğlu Çelik
,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1610462
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
365
0
FAVORİ
365
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Limonun evde işlenmesi sırasında bazı insektisitlerin kalıntılarının değerlendirilmesi
Yazarlar:
Büşra Acoğlu
,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Türkiye Entomoloji Dergisi
DOI: 10.16970/entoted.1336505
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1076
0
FAVORİ
1076
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Nitelikteki Yenilebilir Bazı Çiçeklerin Yağ Asidi Profilinin Gaz Kromatografi-Alev İyonizasyon Dedektörü (GC-FID) ile Belirlenmesi
Yazarlar: Ertürk Bekar, Arzu Akpınar Bayizit, Kader Çetin,
Taha Ünal
,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
455
0
FAVORİ
455
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nar Suyu ve Yeşil Çay İlaveli Kalorisi Azaltılmış Fonksiyonel Geleneksel Karışık Meyve Marmelatı Üretimi
Yazarlar: Büşra Acoğlu,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758817
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2725
0
FAVORİ
2725
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Anjelika (Melek Otu) Reçelinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Elif Koç,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667262
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3316
0
FAVORİ
3316
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL ANJELİKA REÇELİNİN TOPLAM ANTİOKSİDAN KAPASİTE, TOPLAM FENOLİK MADDE VE IN VITRO SİNDİRİM MODELİ İLE BİYOERİŞİLEBİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Elif Koç Alibaşoğlu,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19154
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1308
0
FAVORİ
1308
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
APPLICATION OF NANOTECHNOLOGY IN FOOD PACKAGING
Yazarlar: Merve Gozde Coskun, Omer Utku Copur,
Perihan Yolci Omeroglu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1487
0
FAVORİ
1487
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Increasing Shelf Life of Fruits and Vegetables with Combined System of Modified Atmosphere Packaging and Edible Films Coating
Yazarlar: Merve Gozde Coskun,
Perihan Yolcı Omeroglu
, Omer Utku Copur
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1076
0
FAVORİ
1076
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Chemical Migration from Plastic Types of Food Contact Materials
Yazarlar:
Perihan Yolcı Omeroğlu
, Tuğba Özdal, Rüya Bulut
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5754
0
FAVORİ
5754
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Aydın Gastronomy
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Gıda
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Türkiye Entomoloji Dergisi
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
Aydın Gastronomy
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gıda
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Türkiye Entomoloji Dergisi
Uludağ Arıcılık Dergisi
Ziraat Mühendisliği
Yayınlar
Termosonikasyon ve Mikrodalga Ön İşlemlerinin Kırmızı Pancar (Beta vulgaris L.) Pestilinin İnce Tabaka Kuruma Kinetiği Üzerine Etkileri
Yazarlar: Neslihan Ersoyak,
Elif Koç Alibaşoğlu
,
Büşra Acoğlu Çelik
,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1610462
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
365
1
ATIF
0
FAVORİ
365
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Limonun evde işlenmesi sırasında bazı insektisitlerin kalıntılarının değerlendirilmesi
Yazarlar:
Büşra Acoğlu
,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Türkiye Entomoloji Dergisi
DOI: 10.16970/entoted.1336505
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1076
1
ATIF
0
FAVORİ
1076
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nar Suyu ve Yeşil Çay İlaveli Kalorisi Azaltılmış Fonksiyonel Geleneksel Karışık Meyve Marmelatı Üretimi
Yazarlar: Büşra Acoğlu,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758817
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2725
1
ATIF
0
FAVORİ
2725
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Anjelika (Melek Otu) Reçelinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Elif Koç,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667262
ATIF
9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3316
9
ATIF
0
FAVORİ
3316
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL ANJELİKA REÇELİNİN TOPLAM ANTİOKSİDAN KAPASİTE, TOPLAM FENOLİK MADDE VE IN VITRO SİNDİRİM MODELİ İLE BİYOERİŞİLEBİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Elif Koç Alibaşoğlu,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19154
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1308
2
ATIF
0
FAVORİ
1308
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat