Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Tuğçe Boğa
Öğretim Görevlisi
MALTEPE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
2
3
Yayın
2
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
0000-0003-2539-4176
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Sürdürülebilirliği
İçecek Kimyası ve İçecek Sensör Bilimi
Kurum
MALTEPE ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
ŞEKERPARE TATLISININ KULLANILMIŞ KAHVE TELVESİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ: FİZİKOKİMYASAL, BESİNSEL, DUYUSAL VE DOKUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Kübra Topaloğlu Günan
,
Tuğçe Boğa
,
Didem Berber
,
Özlem Aktürk Gümüşay
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD25025
ATIF
0
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
352
0
ATIF
3
FAVORİ
352
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kullanılmış Kahve Telvesinin Lif Kaynağı Olarak Değerlendirilme Potansiyeli
Yazarlar:
Tuğçe Boğa
,
Enes Dertli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.909736
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5215
2
ATIF
1
FAVORİ
5215
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Termiye Unuyla Zenginleştirilmiş Kandil Simidi: Geleneksel Lezzetlere Yenilikçi Bir Dokunuş
Yazarlar:
İkbal Ertuğrul Dikeç
,
Tuğçe Boğa
,
Kübra Topaloğlu Günan
,
Seda Çakmak Kavsara
,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
,
Gözde Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
115
0
ATIF
1
FAVORİ
115
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Termiye Unuyla Zenginleştirilmiş Kandil Simidi: Geleneksel Lezzetlere Yenilikçi Bir Dokunuş
Yazarlar:
İkbal Ertuğrul Dikeç
,
Tuğçe Boğa
,
Kübra Topaloğlu Günan
,
Seda Çakmak Kavsara
,
Perihan Yolcı Ömeroğlu
,
Gözde Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
115
1
FAVORİ
115
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ŞEKERPARE TATLISININ KULLANILMIŞ KAHVE TELVESİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ: FİZİKOKİMYASAL, BESİNSEL, DUYUSAL VE DOKUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Kübra Topaloğlu Günan
,
Tuğçe Boğa
,
Didem Berber
,
Özlem Aktürk Gümüşay
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD25025
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
352
3
FAVORİ
352
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kullanılmış Kahve Telvesinin Lif Kaynağı Olarak Değerlendirilme Potansiyeli
Yazarlar:
Tuğçe Boğa
,
Enes Dertli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.909736
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5215
1
FAVORİ
5215
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Aydın Gastronomy
Gıda
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Food and Health
Yayınlar
Kullanılmış Kahve Telvesinin Lif Kaynağı Olarak Değerlendirilme Potansiyeli
Yazarlar:
Tuğçe Boğa
,
Enes Dertli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.909736
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5215
2
ATIF
1
FAVORİ
5215
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat