Şerafettin Çelik profil resmi
Şerafettin Çelik Prof. Dr. Harran Universitesi
Yayın 19 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 24 TR Dizin Atıf 68
19 Yayın
8 Hakemlik
24 CrossRef Atıf
68 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

Harran Universitesi

Popüler Yayınları

Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Yazarlar: Şerafettin Çelik , Naciye Ünver , Betül Güç, Pınar Ceylan
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3349

1

2

3349

0

1

3994

İçme Sütü Üretiminde ESL (Extended Shelf Life) Teknolojisinin Kullanımı
Yazarlar: Naciye Ünver, Şerafettin Çelik
DOI: 10.29050/harranziraat.321185
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6943

2

1

6943

Siirt Bölgesi Melengiçlerin Toplam Fenolik Madde Miktarları ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Cemhan Doğan, Şerafettin Çelik , Nurcan Doğan
DOI: 10.29050/harranziraat.339340
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3712

2

1

3712

Telemesi Haşlanan Geleneksel Peynirlerimizin Üretimine Uygun Doğal Starter Kültür Geliştirilmesi
Yazarlar: Gülten Şenocak Soran, Şerafettin Çelik
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2401

0

1

2401

Yayınlar

0

1011

0

640

0

1531

0

610

0

848

0

1877

Zeytin yaprağı ilavesinin zeytinyağının bazı karakteristik özelliklerine etkisi
Yazarlar: Emine Doğru, Şerafettin Çelik , Yasin Yakar , Naciye Ünver
DOI: 10.29050/harranziraat.744568
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2443

0

2443

Geleneksel Yaprak Peynirinin Bazı Karakteristik Özellikleri
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.739370
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1817

0

1817

0

931

1

2501

Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Yazarlar: Şerafettin Çelik , Naciye Ünver , Betül Güç, Pınar Ceylan
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3349

2

3349

1

2401

Fonksiyonel Bir Ürün: Peyniraltı Suyu İlave Edilerek Üretilen Nar Suyu İçeceği
Yazarlar: Şerafettin Çelik , Naciye Ünver, Sümeyye Taşpınar , Hacer Karlıdağ, Edebiye Bıyık
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2070

1

2070

Siirt Bölgesi Melengiçlerin Toplam Fenolik Madde Miktarları ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Cemhan Doğan, Şerafettin Çelik , Nurcan Doğan
DOI: 10.29050/harranziraat.339340
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3712

1

3712

İçme Sütü Üretiminde ESL (Extended Shelf Life) Teknolojisinin Kullanımı
Yazarlar: Naciye Ünver, Şerafettin Çelik
DOI: 10.29050/harranziraat.321185
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6943

1

6943

1

3994

Andız Pekmezi İçeren Set Tipi Yoğurtların Bazı Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar: Şerafettin Çelik , Hisamettin Durmaz, İhsan G. Şat, Gülten Şenocak
Yayın Bilgisi: 2009 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1909

1

1909

Yayınlar

Sürülebilir Özellikte Yeni Kahvaltılık Bir Ürün: Dut Pekmezi Kreması
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1075973
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1011

2

0

1011

3

0

640

2

0

610

2

0

1877

Zeytin yaprağı ilavesinin zeytinyağının bazı karakteristik özelliklerine etkisi
Yazarlar: Emine Doğru, Şerafettin Çelik , Yasin Yakar , Naciye Ünver
DOI: 10.29050/harranziraat.744568
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2443

3

0

2443

Geleneksel Yaprak Peynirinin Bazı Karakteristik Özellikleri
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.739370
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1817

2

0

1817

2

0

931

2

0

821

1

1

2501

Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Yazarlar: Şerafettin Çelik , Naciye Ünver , Betül Güç, Pınar Ceylan
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3349

1

2

3349

Siirt Bölgesi Melengiçlerin Toplam Fenolik Madde Miktarları ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Cemhan Doğan, Şerafettin Çelik , Nurcan Doğan
DOI: 10.29050/harranziraat.339340
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3712

2

1

3712

İçme Sütü Üretiminde ESL (Extended Shelf Life) Teknolojisinin Kullanımı
Yazarlar: Naciye Ünver, Şerafettin Çelik
DOI: 10.29050/harranziraat.321185
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6943

2

1

6943

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.