Seval Andiç profil resmi
Seval Andiç Prof. Dr. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 5 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 13 TR Dizin Atıf 65
5 Yayın
1 Hakemlik
13 CrossRef Atıf
65 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

KÜLTÜRLÜ VE KÜLTÜRSÜZ TEREYAĞLARINDAN FARKLI SICAKLIKLARDA ÜRETİLEN SADEYAĞLARIN BAZI ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Tekin Demir, Seval Andiç
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20118
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 841

0

841

A1 Milk and Beta-casomorphin-7
Yazarlar: Seval Andiç , Rozelin Münevver Ayaz, Şehriban Oğuz
Yayın Bilgisi: 2021 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21014
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2319

0

2319

0

898

0

2769

PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLER
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19121
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6026

0

6026

Yayınlar

KÜLTÜRLÜ VE KÜLTÜRSÜZ TEREYAĞLARINDAN FARKLI SICAKLIKLARDA ÜRETİLEN SADEYAĞLARIN BAZI ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Tekin Demir, Seval Andiç
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20118
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 841

3

0

841

2

0

898

5

0

2769

PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLER
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19121
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6026

3

0

6026

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.