avatar
Şehriban Oğuz Dr. Arş. Gör. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 3 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 2
3 Yayın
8 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

A1 Milk and Beta-casomorphin-7
Yazarlar: Seval Andiç , Rozelin Münevver Ayaz, Şehriban Oğuz
Yayın Bilgisi: 2021 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21014
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2310

0

2310

0

2762

PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLER
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19121
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6022

0

6022

Yayınlar

5

0

2762

PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLER
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19121
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6022

3

0

6022

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.