Tuğba Gül Dikme profil resmi
Tuğba Gül Dikme Öğretim Görevlisi HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 1
2 Yayın
1 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Spor ve Egzersiz Beslenmesi Gıda Bilimleri

Kurum

HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Tarhana üretiminde bayat ekmek kullanımının ürün kalitesi üzerine etkileri
DOI: 10.29050/harranziraat.1404072
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 223

0

223

Yaşlılarda malnütrisyon, nedenleri ve etkileri
Yayın Bilgisi: 2023 , Sağlık Akademisyenleri Dergisi
DOI: 10.52880/sagakaderg.1198327
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3619

0

3619

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.