avatar
Osman Sağdıç Prof. Dr. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ
Yayın 13 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 15 TR Dizin Atıf 127
13 Yayın
2 Hakemlik
15 CrossRef Atıf
127 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği

Kurum

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

1

1

984

Yayınlar

Tarhana üretiminde bayat ekmek kullanımının ürün kalitesi üzerine etkileri
DOI: 10.29050/harranziraat.1404072
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 263

0

263

0

868

0

3105

1

984

Sandviç Üretimi, Çeşitleri, Özellikleri ve Ambalajlanması
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1146986
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3509

0

3509

Farklı Bölgelerden Toplanan Arı Polenlerinin Fizikokimyasal Özellikleri ve Şeker Profillerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Günay Başdoğan , Osman Sağdıç , Tuğçe Daştan, Sezer Acar, Gamze Düz
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.535054
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2790

0

2790

Fermente Süt Ürünlerinin İnsan Sağlığına Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.377798
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13722

0

13722

Laktik Starter Kültür Üretim Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2017 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11390

0

11390

Yayınlar

3

0

1394

2

0

3105

1

1

984

Farklı Bölgelerden Toplanan Arı Polenlerinin Fizikokimyasal Özellikleri ve Şeker Profillerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Günay Başdoğan , Osman Sağdıç , Tuğçe Daştan, Sezer Acar, Gamze Düz
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.535054
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2790

2

0

2790

Fermente Süt Ürünlerinin İnsan Sağlığına Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.377798
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13722

7

0

13722

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.