Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Emine Okumuş
Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
Yayın
10
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
6
10
Yayın
11
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Nanoteknoloji
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
Popüler Yayınları
GIDA ATIKLARININ YÖNETİMİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Emine Okumuş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Agriculture, Food and Ecology
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2435
0
ATIF
1
FAVORİ
2435
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Textural, Pasting and Thermal Properties of Traditional Maras Tarhana Produced with Cracked Wheat
Yazarlar:
Yağmur Erim Köse
,
Emine Okumuş
,
Şenol Köse
,
Osman Sağdıç
,
Mehmet Murat Ceylan
,
İbrahim Altun
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1578979
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
46
0
FAVORİ
46
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ketojenik Diyet ve Kanser
Yazarlar:
Duygu Doğan
,
Emine Okumuş
,
İsmet Meydan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Van Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.52976/vansaglik.1621908
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
118
0
FAVORİ
118
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antioxidant, Anti-Lipid Peroxidation and Antimicrobial Effect of Heracleum persicum
Yazarlar:
Emine Okumuş
,
İsmet Meydan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.1430715
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
282
0
FAVORİ
282
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ATIKLARININ YÖNETİMİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Emine Okumuş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Agriculture, Food and Ecology
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2435
1
FAVORİ
2435
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kısa Süreli Hiperglisemide Prunus spinosa Tarafından Bağışıklık Sistemi ve Hemogram Parametrelerinin Modülasyonu
Yazarlar:
Mehmet Ali Temiz
,
Emine Okumuş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1293096
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
273
0
FAVORİ
273
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kurutma İşlemlerinin Nar Pres Atıklarının Antioksidan ve Antidiyabetik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Emine Okumuş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1134273
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
372
0
FAVORİ
372
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Saponin Bileşeninin Biyolojik Aktiviteleri, Kullanım Alanları ve Etkileri
Yazarlar:
Emine Okumuş
,
Mehmet Ali Temiz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Van Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.52976/vansaglik.1028378
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4092
0
FAVORİ
4092
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Chemical composition and health effects of quinoa: Areview
Yazarlar:
Emine Okumuş
,
Mehmet Ali Temiz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
628
0
FAVORİ
628
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Takviye Edici Gıdaları Kullanım Amacı, Satın Alma Tercihleri, Ürünlere Olan Güveni ve Yasal Düzenlemeler Hakkındaki Düşünceleri: Van İli Örneği
Yazarlar: Serkan Doğan,
Emine Okumuş
,
Emre Bakkalbaşı
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.733454
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2523
0
FAVORİ
2523
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van İli Kentsel Alanda Takviye Edici Gıdaların Kullanımı ve Tüketicilerin Bilinç Düzeyi
Yazarlar:
Serkan Doğan
,
Emine Okumuş
,
Emre Bakkalbaşı
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
998
0
FAVORİ
998
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agriculture, Food and Ecology
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
Van Sağlık Bilimleri Dergisi
Van Veterinary Journal
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kurul Üyeliği
İleri Mühendislik Çalışmaları ve Teknolojileri Dergisi
Hakemlik
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
El-Cezeri
European Food Science and Engineering
International Journal of Plant Based Pharmaceuticals
International Journal of Pure and Applied Sciences
International Journal of Secondary Metabolite
Journal of Agriculture, Food and Ecology
Journal of the Turkish Chemical Society Section B: Chemical Engineering
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Farklı Kurutma İşlemlerinin Nar Pres Atıklarının Antioksidan ve Antidiyabetik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Emine Okumuş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1134273
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
372
2
ATIF
0
FAVORİ
372
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Takviye Edici Gıdaları Kullanım Amacı, Satın Alma Tercihleri, Ürünlere Olan Güveni ve Yasal Düzenlemeler Hakkındaki Düşünceleri: Van İli Örneği
Yazarlar: Serkan Doğan,
Emine Okumuş
,
Emre Bakkalbaşı
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.733454
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2523
4
ATIF
0
FAVORİ
2523
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat