Abdullah Baycar profil resmi
Abdullah Baycar Doç. SİİRT ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 13
9 Yayın
6 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
13 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gıda Mühendsiliği Beslenme Bilimi Müze Gastronomi

Kurum

SİİRT ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

MOLEKÜLER GASTRONOMİDE SIVI AZOT UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2021 , Journal of Applied Tourism Research
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1275

0

3

1275

0

3

1436

7

3

1337

ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
ATIF 2 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1515

2

3

1515

Moleküler Gastronomide Nanoteknolojinin Kullanım Potansiyeli
DOI: 10.32572/guntad.1159493
ATIF 0 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1355

0

3

1355

Yayınlar

0

1412

SİİRT’İN LOKAL GASTRONOMİK UNSURLARI
Yayın Bilgisi: 2023 , Atlas Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1872

1

1872

Moleküler Gastronomide Nanoteknolojinin Kullanım Potansiyeli
DOI: 10.32572/guntad.1159493
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1355

3

1355

2

2169

ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1515

3

1515

3

1337

3

1436

MOLEKÜLER GASTRONOMİDE SIVI AZOT UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2021 , Journal of Applied Tourism Research
DOI: -
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1275

3

1275

Yayınlar

ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
ATIF 2 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1515

2

3

1515

7

3

1337

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.