Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Tuğçe Soyadlı
Öğretim Görevlisi
NEAR EAST UNIVERSITY
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0009-0008-3987-2611
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Aşçılık
Yiyecek ve İçecek
Yöresel Mutfaklar
Dünya Mutfakları
Ziyafet Mutfağı
Geleneksel Yemek
Fonksiyonel Gıdalar
Gastronomi Turizmi
Gastronomik Trendler
Antik Yemekler
Gastronomi (Diğer)
Kurum
NEAR EAST UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Gastronomide Yenilebilir Çiçeklerin Kullanımı
Yazarlar:
Tuğçe Soyadlı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1698638
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
54
0
ATIF
1
FAVORİ
54
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Gastronomide Yenilebilir Çiçeklerin Kullanımı
Yazarlar:
Tuğçe Soyadlı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1698638
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
54
1
FAVORİ
54
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of New Tourism Trends
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat