Yasin Tuncer profil resmi
Yasin Tuncer Prof. Dr. Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
Yayın 8 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 21
8 Yayın
4 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
21 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Bilimleri Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Yayınlar

0

614

0

929

FERMENTE SUCUKTAN İZOLE EDİLEN ANTİLİSTERİAL ENTEROCOCCUS MUNDTII YB6.30 TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Tuba Altınkaynak, Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20081
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 564

0

564

PROBİYOTİK KÜLTÜRLERİN MİKROENKAPSÜLASYONUNDA KULLANILAN FARKLI KAPLAMA MATERYALLERİ VE YÖNTEMLER
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19087
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1846

0

1846

0

845

0

944

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

1

0

695

FERMENTE SUCUKTAN İZOLE EDİLEN ANTİLİSTERİAL ENTEROCOCCUS MUNDTII YB6.30 TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Tuba Altınkaynak, Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20081
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 564

2

0

564

PROBİYOTİK KÜLTÜRLERİN MİKROENKAPSÜLASYONUNDA KULLANILAN FARKLI KAPLAMA MATERYALLERİ VE YÖNTEMLER
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19087
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1846

2

0

1846

PEYNİRDEN İZOLE EDİLEN YÜKSEK SEVİYEDE AMİNOGLİKOZİD DİRENÇLİ ENTEROKOKLARDA VİRÜLENS FAKTÖRLERİN FENOTİPİK VE GENOTİPİK YÖNTEMLER İLE ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Yasin Tuncer , Degnide Ephrem Adıfon
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19075
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 944

3

0

944

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.