Dergi Kurulları

Editor-in-Chief

Prof. Dr. Devrim MEMİŞ Istanbul University Faculty of Aquatic Sciences Türkiye Web
Sucul Kültür ve Balıkçılık, Balık Yetiştiriciliği

Co-Editor in Chief

Prof. Dr. Özkan ÖZDEN Istanbul University Faculty of Aquatic Sciences Türkiye Web
Gıda Özellikleri, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Sucul Kültür ve Balıkçılık, Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil), Su Ürünleri Teknolojileri

Language Editors

Dr. İdil CAN TUNÇELLİ Istanbul University Faculty of Aquatic Sciences Türkiye Web
Beslenme ve Diyetetik (Diğer), Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojileri, Gıda Bilimleri (Diğer), Su Ürünleri Teknolojileri

Ethics Editor

Doç. Dr. Emine Gözde ÖZBAYRAM ISTANBUL UNIVERSITY, FACULTY OF AQUATIC SCIENCES Türkiye Web
Mikrobiyoloji, Çevresel Biyoteknoloji, Çevresel Biyoteknoloji Tanılama (Biyosensörler dahil), Su Kalitesi ve Su Kirliliği, Çevre Mühendisliği, Yenilenebilir Enerji Sistemleri

Editorial Board

Prof. Dr. Carsten HARMS Bremerhaven Institute for Applied Molecular Biology Almanya
Biyoloji, Nanobiyoteknoloji, Moleküler Genetik
Doç. Dr. Emine Gözde ÖZBAYRAM ISTANBUL UNIVERSITY, FACULTY OF AQUATIC SCIENCES Türkiye Web
Mikrobiyoloji, Çevresel Biyoteknoloji, Çevresel Biyoteknoloji Tanılama (Biyosensörler dahil), Su Kalitesi ve Su Kirliliği, Çevre Mühendisliği, Yenilenebilir Enerji Sistemleri
Prof. Dr. Konstantinos KORMAS University of Thessaly Yunanistan Web
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Prof. Dr. Nuray ERKAN Istanbul University Faculty of Aquatic Sciences Türkiye Web
Beslenme ve Diyetetik, Halk Sağlığı, Gıda Bilimleri, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojileri, Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil), Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Prof. Dr. Reyhan AKÇAALAN Istanbul University, Faculty of Aquatic Sciences Türkiye Web
Hidrobiyoloji, Su Kalitesi ve Su Kirliliği
Prof. Dr. Firdes Saadet KARAKULAK Istanbul University, Faculty of Aquatic Sciences Türkiye Web
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Prof. Dr. Lukáš KALOUS Czech University of Life Sciences Prague Çek Cumhuriyeti Web
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Son Güncelleme Zamanı: 19.02.2025 10:18:04

openaccess.jpgOpen Access Statement:

This is an open access journal which means that all content is freely available without charge to the user or his/her institution. Users are allowed to read, download, copy, distribute, print, search, or link to the full texts of the articles, or use them for any other lawful purpose, without asking prior permission from the publisher or the author. This is in accordance with the BOAI definition of open access.