DergiPark logo
  • Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Journal of Tourism Theory and Research

Cilt: 1 Sayı: 2, 1.07.2015

Yıl: 2015

Makaleler

Araştırma Makalesi

2. Konaklama işletmelerinde birey-örgüt uyumunun iş performansı ve işte kalma niyeti üzerine etkisi

Mahmut Demir

Sayfa : 57-71
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

3. Applicability of cooperative learning model in gastronomy education

Mehmet Sarıoğlan , Gülhan Cevizkaya

Sayfa : 72-75
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

4. Determination of the interest and participation level for the youth of university sports recreation activities

O. Kürşat Ergül , Hulusi Alp , Hatice Çamlıyer

Sayfa : 76-85
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

5. Thoughts about sex discrimination in tourism sector by student who are in gastronomy and culinary program

Gonca Manap Davras , Özgür Davras

Sayfa : 86-96
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

6. Local cuisines as a factor in tourist destination choice: A study on the perceptions of tourists visiting İzmir Peninsula

Egem Zağralı , Atilla Akbaba

Sayfa : 97-106
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
       
  • Arşiv
    • Cilt: 1 Sayı: 1, 1.01.2015
    • Cilt: 1 Sayı: 2, 1.07.2015
    • Cilt: 2 Sayı: 1, 1.01.2016
    • Cilt: 2 Sayı: 2, 1.07.2016

cc.logo_.large_-300x72.png

This work is licensed under a Creative Commons