avatar
Bekir Atar Doç. Dr. Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi
Yayın 12 Hakemlik 15 CrossRef Atıf 14 TR Dizin Atıf 7
12 Yayın
15 Hakemlik
14 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Agronomi Gübreler ve Uygulaması Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller buğday arpa tohum uygulamaları priming azot gübrelemesi

Kurum

Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi

Popüler Yayınları

Buğdayda Verim Esaslı Azotlu Gübreleme
Yazarlar: Bekir Atar
DOI: 10.29050/harranziraat.309384
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13552

2

1

13552

Yayınlar

0

357

0

3144

0

782

Bakır, Çinko ve Fosfor İçerikli Priming Uygulamalarının Buğday ve Arpada Tohum ve Fide İçeriği Üzerine Etkileri
Yazarlar: Bekir Atar , Veli Uygur, Enise Sukuşu
DOI: 10.30910/turkjans.680021
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2966

0

2966

0

1544

0

917

Buğdayda Verim Esaslı Azotlu Gübreleme
Yazarlar: Bekir Atar
DOI: 10.29050/harranziraat.309384
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13552

1

13552

Gıdamız Buğdayın, Geçmişten Geleceğe Yolculuğu
Yazarlar: Bekir Atar
Yayın Bilgisi: 2017 , Yalvaç Akademi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 32102

0

32102

Bazı Kışlık Buğday Çeşitlerinin Erken Fide Dönemindeki Gelişimleri
Yazarlar: Bekir Atar , Burhan Kara
Yayın Bilgisi: 2017 , Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1301

0

1301

0

2080

0

1497

Yayınlar

2

0

3144

4

0

782

Bakır, Çinko ve Fosfor İçerikli Priming Uygulamalarının Buğday ve Arpada Tohum ve Fide İçeriği Üzerine Etkileri
Yazarlar: Bekir Atar , Veli Uygur, Enise Sukuşu
DOI: 10.30910/turkjans.680021
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2966

5

0

2966

1

0

1544

Buğdayda Verim Esaslı Azotlu Gübreleme
Yazarlar: Bekir Atar
DOI: 10.29050/harranziraat.309384
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13552

2

1

13552

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.