avatar
Engin Demiray Doç. Dr. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 5 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 12
5 Yayın
9 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
12 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri Temel Gıda İşlemleri

Kurum

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

Sıcak Hava ile Kurutma Sırasında Domateslerde Antioksidan Aktivite ve Renk Bozulmasının Kinetiği
Yazarlar: Adeviye Rana Gokmen, Engin Demiray , Yahya Tülek , Yusuf Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1350948
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 550

0

550

Güneşte Kurutulmuş Patlıcanların (Solanum melongena L.) Farklı Sıcaklıklardaki Rehidrasyon Kinetiği
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.474923
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 987

0

987

0

1954

Donmuş Muhafaza Sırasında Meyve ve Sebzelerde Oluşan Kalite Değişimleri
Yazarlar: Engin Demiray , Yahya Tülek
Yayın Bilgisi: 2010 , Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 16943

0

16943

Yayınlar

Güneşte Kurutulmuş Patlıcanların (Solanum melongena L.) Farklı Sıcaklıklardaki Rehidrasyon Kinetiği
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.474923
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 987

3

0

987

3

0

1954

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.