avatar
Serkan Selli Prof. Dr. Çukurova University
Yayın 13 Hakemlik 22 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 5
13 Yayın
22 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

Çukurova University

Popüler Yayınları

Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi
Yazarlar: Songül Kesen , Ahmet Salih Sönmezdağ, Haşim Kelebek, Serkan Selli
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9460

0

1

9460

AROMA MADDELERİNİN SALINIMINDA ETKİLİ FAKTÖRLER
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19122
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2111

4

1

2111

Yayınlar

AROMA MADDELERİNİN SALINIMINDA ETKİLİ FAKTÖRLER
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19122
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2111

1

2111

0

1579

0

15443

ÜZÜM ÇEKİRDEK YAĞI ELDESİNDE KULLANILAN EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİ
Yazarlar: Onur Sevindik, Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10283

0

10283

Üzüm Çekirdeklerinin Temel Biyoaktif Bileşenleri
Yazarlar: Onur Sevindik, Serkan Selli
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8482

0

8482

Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi
Yazarlar: Songül Kesen , Ahmet Salih Sönmezdağ, Haşim Kelebek, Serkan Selli
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9460

1

9460

Yayınlar

AROMA MADDELERİNİN SALINIMINDA ETKİLİ FAKTÖRLER
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19122
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2111

4

1

2111

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.