Zeynep Bakkaloğlu profil resmi
Zeynep Bakkaloğlu Dr. Öğr. Üyesi ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 26 TR Dizin Atıf 4
6 Yayın
5 Hakemlik
26 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Mutfak Kültürü Fonksiyonel Gıdalar Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri

Kurum

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Göç Faktörünün Mutfak Kültürüne Etkisi: Trabzon Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1103

0

1

1103

0

1

641

Tüketicilerin Menü Kartı Kalitesi Algısı: İstanbul İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 650

0

1

650

Yayınlar

Tüketicilerin Menü Kartı Kalitesi Algısı: İstanbul İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 650

1

650

1

641

Göç Faktörünün Mutfak Kültürüne Etkisi: Trabzon Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1103

1

1103

0

1267

ARI POLENİ PROTEİNLERİ VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.984837
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3189

0

3189

0

11903

Yayınlar

Edible insect consumption and Turkish consumers’ attitudes towards entomophagy
DOI: 10.31015/jaefs.2022.1.21
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1267

4

0

1267

ARI POLENİ PROTEİNLERİ VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.984837
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3189

2

0

3189

20

0

11903

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.