Zeynep Bakkaloğlu profil resmi
Zeynep Bakkaloğlu Dr. Öğr. Üyesi ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 25 TR Dizin Atıf 4
6 Yayın
5 Hakemlik
25 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Mutfak Kültürü Fonksiyonel Gıdalar Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri

Kurum

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Göç Faktörünün Mutfak Kültürüne Etkisi: Trabzon Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 981

0

1

981

0

1

524

Tüketicilerin Menü Kartı Kalitesi Algısı: İstanbul İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 438

0

1

438

Yayınlar

Tüketicilerin Menü Kartı Kalitesi Algısı: İstanbul İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 438

1

438

1

524

Göç Faktörünün Mutfak Kültürüne Etkisi: Trabzon Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 981

1

981

0

1038

ARI POLENİ PROTEİNLERİ VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.984837
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2994

0

2994

0

11610

Yayınlar

Edible insect consumption and Turkish consumers’ attitudes towards entomophagy
DOI: 10.31015/jaefs.2022.1.21
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1038

3

0

1038

ARI POLENİ PROTEİNLERİ VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.984837
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2994

2

0

2994

20

0

11610

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.