Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yeliz Demir
Dr. Öğr. Üyesi
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
Yayın
17
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
12
TR Dizin Atıf
24
17
Yayın
10
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
24
TR Dizin Atıf
0000-0003-0184-6828
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Mutfak Kültürü
Pastacılık
Türk Mutfağı
Yöresel Mutfaklar
Sürdürülebilir Gastronomi
Geleneksel Yemek
Gıda Tüketimi
Yemek ve Küreselleşme
Kurum
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
X, Y ve Z Kuşağı Bireylerin Yeme Alışkanlıklarını Etkileyen Motivasyon Faktörlerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
924
0
ATIF
2
FAVORİ
924
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hedonik ve Yararcı Tüketim Değerinin Memnuniyet ve Davranışsal Niyetler Üzerindeki Etkisini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Beşeri Bilimler ve Eğitim Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
764
0
ATIF
1
FAVORİ
764
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRK MUTFAĞINDA TÜKETİLEN YEMEKLERİN MUTFAK EĞİTİMİ ALAN BİREYLER TARAFINDAN BİLİNME DURUMUNUN TESPİTİ
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Beşeri Bilimler ve Eğitim Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1258
0
ATIF
1
FAVORİ
1258
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
X, Y ve Z Kuşaklarının Türk Kahvesi Tüketim Alışkanlıklarına Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Yeliz Demir
,
Kübra Sağlam
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1712
0
ATIF
1
FAVORİ
1712
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HOMO SAPIENS'TEN HOMO VIDENS'E YEMEK KÜLTÜRÜNÜN GELECEĞİ: SOSYAL MEDYADAKİ HIZLI TARİF VİDEOLARI ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.30794/pausbed.1476626
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
480
0
ATIF
1
FAVORİ
480
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamaları ile Kariyer Bağlılığı İlişkisinde Kişi-Meslek Uyumunun Rolü: Otel İşletmelerinde Bir Araştırma
Yazarlar:
İbrahim Akça
,
Yeliz Demir
,
Özkan Demir
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18069/firatsbed.1574405
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
253
0
FAVORİ
253
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MÜŞTERİLERİN UNESCO’NUN GASTRONOMİ ŞEHİRLERİ’NDE BULUNAN ASIRLIK AİLE LOKANTALARINDAKİ GASTRONOMİ MİRASI ALGILAMALARI: KARŞILAŞTIRMALI BİR ANALİZ
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
303
1
FAVORİ
303
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şehirlerin Gündelik Yaşamı Turistik Bir Ürün Olabilir Mi?
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1585833
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
162
1
FAVORİ
162
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Michelin Yeşil Yıldızlı Restoranları İle İlgili Müşteri Deneyim Ve Algılamaları
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.54600/igdirsosbilder.1496079
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
547
1
FAVORİ
547
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HOMO SAPIENS'TEN HOMO VIDENS'E YEMEK KÜLTÜRÜNÜN GELECEĞİ: SOSYAL MEDYADAKİ HIZLI TARİF VİDEOLARI ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.30794/pausbed.1476626
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
480
1
FAVORİ
480
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Eğitim Mutfaklarında Gıda İsrafı Sürecinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Yeliz Demir
,
Mehmet Erkan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
652
0
FAVORİ
652
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
X, Y ve Z Kuşağı Bireylerin Yeme Alışkanlıklarını Etkileyen Motivasyon Faktörlerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
924
2
FAVORİ
924
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sığır Eti Üretiminde Su Ayak izi Durumu
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1683
0
FAVORİ
1683
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
X, Y ve Z Kuşaklarının Türk Kahvesi Tüketim Alışkanlıklarına Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Yeliz Demir
,
Kübra Sağlam
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1712
1
FAVORİ
1712
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRK MUTFAĞI KONUSUNDA YAYINLANAN LİSANSÜSTÜ TEZLERİN BETİMSEL İÇERİK ANALİZİ
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Applied Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
604
0
FAVORİ
604
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRK MUTFAĞINDA TÜKETİLEN YEMEKLERİN MUTFAK EĞİTİMİ ALAN BİREYLER TARAFINDAN BİLİNME DURUMUNUN TESPİTİ
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Beşeri Bilimler ve Eğitim Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1258
1
FAVORİ
1258
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) Salgınının Dünya Gıda Sistemi Üzerindeki Etkileri
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1806
0
FAVORİ
1806
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Ekşi Mayanın Sağlık ve Ekmek Üzerindeki Etkileri
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8143
0
FAVORİ
8143
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİREYLERİN HANE İÇİ GIDA İSRAFI İLE İLGİLİ ALGILAMALARINI DEĞERLENDİRMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
DOI: 10.17498/kdeniz.750092
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3221
0
FAVORİ
3221
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hedonik ve Yararcı Tüketim Değerinin Memnuniyet ve Davranışsal Niyetler Üzerindeki Etkisini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Beşeri Bilimler ve Eğitim Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
764
1
FAVORİ
764
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effects of Industry 4.0 on the Food and Beverage Industry
Yazarlar:
Yeliz Demir
, Fusun Istanbullu Dincer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2020.6.1.0006
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3168
0
FAVORİ
3168
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Paylaşım Ekonomisi Kapsamında Yemek Paylaşma Sitelerinin Analizi
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.678419
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2371
1
FAVORİ
2371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Aydın Gastronomy
Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Applied Tourism Research
Journal of Tourismology
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Uluslararası Beşeri Bilimler ve Eğitim Dergisi
Editörlük
Journal of Applied Tourism Research
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Journal of Applied Tourism Research
Hakemlik
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Applied Tourism Research
Journal of Hospitality and Tourism Issues
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
BİREYLERİN HANE İÇİ GIDA İSRAFI İLE İLGİLİ ALGILAMALARINI DEĞERLENDİRMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
DOI: 10.17498/kdeniz.750092
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3221
2
ATIF
0
FAVORİ
3221
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Paylaşım Ekonomisi Kapsamında Yemek Paylaşma Sitelerinin Analizi
Yazarlar:
Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.678419
ATIF
10
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2371
10
ATIF
1
FAVORİ
2371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat